ФІЗИКО-МЕХАНІЧНИЙ ІСТИТУТ ІМ. Г.В. КАРПЕНКА НАН УКРАЇНИ

Новини

Акція «Створюємо ліси разом». Молоді науковці ФМІ долучились до акції

 

    17 квітня у День довкілля лісівники Львівщини, природоохоронці, волонтери та громадські активісти долучились до благородної справи та садили молоді дерева у рамках Акції Державного агентства лісових ресурсів України «Створюємо ліси разом» та проєкту «Озеленення України» спільно з ГО «Добро.Дій».

    

Молоді науковці Фізико-механічного інституту разом з іншими активістами долучилася до цього масштабної проєкту. Близько 30-и волонтерів (і наші молоді науковці на чолі з ученим секретарем Інституту в цьому числі) озеленювали ліс поблизу Великих Мостів на Львівщині.

     Після інструктажу лісників наші волонтери успішно зуміли посадити майже 5000 саджанців.
   Як повідомляють організатори, на Львівщині акція відбулась в 25 локаціях, а близько 1000 учасників акції висадили понад 132 тис. шт. саджанців головних лісотвірних порід. Детальніше - https://lvivlis.gov.ua/news?id=4639.
      Окрім цього, в межах згаданої акції, науковці Інституту внесли свій вклад в озеленення нашого міста, посадивши 30 саджанців молодих модрин на території ФМІ на вулиці Науковій.
     Висловлюємо подяку за організацію та координацію акції РМНС ФМІ НАН України і сподіваємось на продовження співпраці в рамках нещодавно підписаної угоди між ФМІ НАН України і ГО «Добро.Дій».